Hemoroid Bitkisel Çözümler
1-her tuvaletten sonra oturma banyosu yap
2-sıcak suyla icine batikon koy
3-amelyat olmussan bi hafta civari damla damla kan gelebilir korkma sikayetlerin devam ederse genel cerrahi ye gorunmende fayda var
4-hemoroid için kabızlık ne kadar tehlikeliyse ishalde zararlı posali yiyecekler yiyip haftada üç gün ard arda olmiycak
şekilde sinemaki bitkisini kaynat iç kanama için
banyodan sonra anestol krem ince bir tabaka sürersen ağrı kesilir kanama durur çok miktarda ve sürekli değil düzenli periyot günde 2 kez
6-tam bilmiyorum ama bi abla anlatmıştı aklımda kaldığı kadarını yazayım patlıcanların saplarını kesip tavada iyice kavuruyo çıtır çıtır olduktan sonra rondodan geçirip beyaz vazelinle krem haline getirip kullanıyodu.
7-Kombu çayı
Çay demle, boş şekerle karıştır, soğut.
Soğuduktan sonra mantarı içine at, 15 gün bekle, fermente olunca günde 1 çay bardağı iç.
Çok iyi geldi bana.
8-Arkadasim ayni dertten muzdarip yakinlarimada uyguladim sonuc yuz guldurucy mukemmel .hemeroidin agrisini da bilirim.dediklerimi uygula en azindan 3 5 sene rahat edersin.
1-kucuk bir pamugu nohut buyuklugunde top yap ustune corek otu yagini iyice damlatarak yedir pamuk iyice yaglanmis olsun makattan iceriye parmaginla ittir sanki bebeklere fitil (supezituar)uygular gibi gunde 1 veya 2 kez yap
2-sabah aksam yemeklerden 15 dak. once bir tutam dereotu ye
1 ay uygula eminim faydasini goreceksin hemde cok fazla ….devam ederse rahatsizligin kesin cozum olan ardic katranini tarif ederim gecmis olsun
9-Çay ağacı kremini kullanın kesinlikle çok güzel netten bakıp alabilirsiniz
Hematab diye bir ilaç var ecz satılıyor iyi gelme ihtimali yüzde 80 rahatlamana yardım eder ama tamamen yok etmiyor denemeni tavsiye ederim
Eczanede satılan hametan adlı bır krem anneme cok ıyı geldi.yara ve yanık kremı esasında kendisi fakat bır tesadüf sonucu basura da ıyı geldiğini tespıt ettık.denemenızı tavsıye ederim.gecıcı bır çözüm fakat yıne de o anki acınızı ve agrınızı bır nebze hafıfletır dıye düşünüyorum.gecmıs
Doktorun dediğini diyorum. Cok agri varsa .legenin icine sicak su doldurup yarim saat icinde otur eminim size iyi gelecektir.
10.KABIZLIK İÇİN ÖNERİM
İçeriğinde BİFİDOBACTERİUM bakterileri olan
KOMBİOTİK PREBİOTİK YOĞURT - Haydar Yılmaz
https://www.dogadanbizim.com.tr/
11.chia tohumu : sıvıyı emdikleri için dışkı oluşumunuz nemli ve kolay olur.
1 bir fincan badem sütü veya normal süt
2- 2 avuç (.çilek,böğürtlen,yaban mersini,ahududu)
3- ½ çay kaşığı chia tohumu
blender ile karıştırın
tercihinize göre boz..